top of page

Terres Protectors

La protecció del terra del seu vehicle és una acció clau per tal de prolongar la vida útil de la seva furgoneta, evitant danys estètics i físics que podrien suposar pèrdues en el seu valor.

 

Incorporant aquest element al seu vehicle, a banda d'aportar un grau extra de comoditat alhora d'accedir o carregar, s'augmenta la seguretat amb l'acabat en superfície antilliscant.

Fabricació 100% europea

PUJOLAR EQUIPAMENTS fabrica a les seves instal.lacions els terres protectors que ofereix als seus clients, amb la darrera tecnologia de disseny i tall, per tal d'aconseguir un producte amb uns estàndards d'acabats molt elevats.

Maquina de Tall 02.JPG

Fusta Finlandesa de màxima qualitat

Els terres estan creats a partir de fusta finlandesa de diversos espessors, amb acabat antilliscant. El nivell de protecció que ofereix aquest material és òptim per tal d'assegurar un ús intensiu i prolongat.

Suelo Madera Finlandesa 03.JPG

Disponible per a tots els models de furgonetes

Tenim disponibles tots els models de furgoneta del mercat. Podem protegir el terra de qualsevol tipus de vehicle. Tan sols ha d'indicar-nos el model i li subministrarem el producte que s'adapti al seu vehicle.

Renault Trafic Equipamiento Mueble 02.jpg
bottom of page