top of page
Panelat Furgonetes 01

Panelats

Protegeixi els laterals interiors de la seva furgoneta amb un kit de panells a mida que cobreixin la carrosseria de la zona de càrrega del vehicle.

Revesteixi a mida l'interior de la seva furgoneta

Acobli un kit de panells a mida a l'interior de la zona de càrrega de la seva furgoneta, que permeti revestir les formes descobertes del xassís del vehicle de sèrie.

Disponibles en fusta, plàstic o alumini, aquests kits extra lleugers protegiran la carrosseria del vehicle, d'impactes produïts per la càrrega, fent que el valor de la furgoneta es mantingui durant la seva vida útil.

 

Aquests elements a banda de contribuir a optimitzar la zona de càrrega, fent-la mes aprofitable, tenen unes característiques que permeten suportar cops i resistir un ús intensiu. A banda són fàcilment restituïbles.

 

Contribuiran a millorar l'eficiència dels procediments de càrrega i descàrrega i la seguretat del transport dels materials.

PUJOLAR EQUIPAMENTS disposa de la infraestructura de disseny i tall propis que permeten assegurar el subministrament de kits adaptats a tots els models de vehicles, en tots els materials que el client desitgi.

POLIPROPILÈ

El polipropilè és un material molt lleuger i fàcil de restituir. 

XAPA PERFORADA

Les planxes d'acer galvanitzat són una opció de protecció molt resistent. Estan perforades amb uns forats quadrats a tota la seva superfície que permeten l'ancoratge de suports o ganxos per portar elements.

FUSTA

La fusta és una de les opcions per a folrar els laterals del seu vehicle.
bottom of page