top of page

Portaequipatges

Transporta de forma segura i legal tot el que necessites per a treballar, acoblant l'equipament més punter, que permetrà augmentar la capacitat de càrrega exterior del teu vehicle d'empresa.

 

Adapta fàcilment el sostre de la teva furgoneta amb les millors solucions homologades i maximitza'n les possibilitats i versatilitat.

Baca 01

Baques i Portaequipatges

Kit de baques i sistemes portaequipatges per a empreses, totalment homologats per a furgonetes petites, mitjanes i grans. Gran seguretat i capacitat de càrrega. Molt resistents, pràctiques i de qualitat òptima. Possibilitat de rodet, per facilitar la manipulació de la càrrega. Diverses mides, materials i especificacions.

Barres

Kits de barres homologades per a transportar objectes al sostre del vehicle. Lleugeres, resistents i fàcils de muntar. De diferents mides, poden ser en alumini o en acer. Disponibles per a multitud de marques i models de furgonetes.

Barras Techo 001.jpg
Accesorios Portaequipajes 001.jpg
Accesorios Portaequipajes 001.jpg

Accessoris

Disposem d'accessoris complementaris, com escales acoblables a la porta darrera, suports de fixació d'escales, topes, estructures de càrrega, porta canonades, fixacions específiques, etc.

bottom of page