top of page

Il.luminació

Si necessites reforçar l'il.luminació mentre realitzes les teves tasques, disposes de diverses opcions de millora d´il.luminació, tant exterior com interior. Ja sigui d'un kit de llanterna recargable o d'un conjunt de llums LED a la zona de càrrega, ajuda't d'elements econòmics i pràctics per completar l'equipament del teu vehicle.

Llanternes i millora de la il.luminació zona de càrrega

Il.luminació Exterior: Llanternes

Disposem de llanternes recarregables d'ús professional, que destaquen pel baix pes i la resistència exterior a impactes.

 

La gamma esta conformada per diverses mides, duració de la bateria i intensitats per oferir als nostres clients el que millor s'adapti al tipus de treball.

 

Subministrem les millors marques a nivell mundial d'aquest tipus d'equipament, fabricades amb materials d'alta qualitat i el millor rendiment.

Són totalment extraïbles i es carreguen a través d'una unitat de càrrega acoblada al vehicle que s'alimenta de les seves bateries. Hi ha disponibles diferents accessoris, com per exemple cons per a tràfic de diversos colors, suports, transformadors o unitats de càrrega específiques.

Il.luminació Interior: Llums LED

 

Si les teves necessitats d'iluminació són millorar la llum a la zona de càrrega de la teva furgoneta, et recomanem l'instal.lació d'un kit de llums LED de baix consum, que et permetrà disposar de la llum que necessitis en cada moment.

 

El seu funcionament es pot configurar amb un temporitzador, mitjançant un accionador manual o accionador automàtic que funcioni només quan les portes estan obertes. Diferents models, mides i intensitats, a escollir.


 

bottom of page