top of page

Projectes a la teva mida

Equipamiento Furgoneta a medida 001.jpg

Potenciem la teva singularitat

Desde PUJOLAR EQUIPAMENTS donem resposta a les necessitats de tot tipus d'empreses, som especialistes en desenvolupament de projectes a mida i especials per a fer realitat el què necessites de la forma que havies imaginat.

Si la teva activitat, negoci o tasca requereix d'una configuració singular o única, contacta amb el nostre equip d'equipament i transformació, per tal de dissenyar conjuntament el teu vehicle.

El teu projecte

DISSENY

Estudi de necessitats
Disseny i configuració

Estudiem amb el client cada cas, cercant conjuntament com satisfer les seves necessitats específiques amb els elements de què disposa i els seus must  (tipus de vehicle, maquinària, utillatges, característiques de la càrrega, operacions a realitzar, ergonomia, utilitat, practicitat, procediments, requeriments legals, temps, etc..)

DESENVOLUPAMENT

Creació de prototips i motlles 
Fabricació d'elements

Acoblament

Treballem intensament en fer realitat el projecte, seguint els dissenys aprovats per part del client,  aplicant les millors solucions, materials  i configuracions per tal de donar una nova dimensió al seu vehicle. Fabriquem a mida tot el necessari per desenvolupar el projecte i realitzem el muntatge amb el nostre personal expert.

HOMOLOGACIÓ

Control de Qualitat
Legaliztació del conjunt

A la darrera fase, es verifica que el disseny satisfà les necessitats del client, adoptant les mesures correctores fins a aconseguir un treball excel.lent. Es verifica que tots els passos i elements segueixen els nostres criteris estrictes de qualitat. I es procedeix a homologar el conjunt de reformes efectuades, seguint la legislació vigent amb el nostre equip d'enginyers, especialistes en reformes de vehicles.

Dedicació. Experiència. Utilitat.

Ens agraden els reptes. Proposa'ns el que necessites i ho traslladarem a la realitat.

bottom of page