top of page
Equipamiento Furgoneta Mueble 001.jpg

Mobiliari

Adopti per a la seva empresa una nova filosofia de treball, molt més eficient, moderna i organitzada. Amb els kits de mobiliari professional per a empreses, que li faran estalviar temps i guanyar en imatge.

Fes de la teva furgoneta una eina de treball eficient

Les solucions de mobiliari professional són una elecció creixent a nivell europeu per part de petites, mitjanes i grans empreses. S'estima que en alguns països, 3 de cada 4 furgonetes s'equipen amb aquests productes.

 

Cada vegada són més les empreses que adopten aquesta filosofia de treball moderna i eficient, fonamentada en equipar el vehicle d'empresa amb aquell mobiliari que més s'adapta a les seves necessitats.

Descobreixi com professionalitzant el transport i emmagatzematge de la mercaderia a través de l'equipament de les seves furgonetes, obtindrà grans millores en la productivitat i beneficis en el conjunt del seu negoci.

Configura el teu univers!

Sets de prestatgeries, calaixeres, cubetes, maletes, organitzadors.. hi ha tot un ventall d'opcions que pot acoblar al seu vehicle d'empresa. per a fer més accessibles els materials, productes o eines que requereix la seva empresa per a treballar.

 

Creant un entorn adequat al seu vehicle, guanyarà espai per a poder carregar més eines, podrà traslladar els productes sempre en perfectes condicions i estalviarà molt de temps en cercar o emmagatzemar tot el que necessita.

Consulti els productes disponibles amb gran varietat de mides i versions. Complementi el seu disseny amb accessoris de subjecció, bancs de treball... i comenci a millorar la productivitat de la seva empresa amb l'equipament de les seves furgonetes i vehicles.

IMG-20230707-WA0046.jpg

Disseny i Qualitat

La nostra línia de mobiliari modular està dissenyat i fabricat a Europa, pensant en un ús industrial i en el benestar de les persones. Seguint un complet procediment de I+D, cada producte segueix uns estàndards molt elevats de qualitat, en què la ergonomia, seguretat i practicitat són tres dels atributs més importants.

Necessita alguna idea? Miri quines solucions implementen algunes empreses com la seva

Professional 100%

Concebut, fabricat i instal.lat seguint criteris tècnics, estètics i pràctics. Tenint sempre en consideració el més important per ser un excel.lent producte d'ús professional:

Lleuger

Fabricat amb materials lleugers, la seva instal.lació no resta significativament la capacitat de càrrega al vehicle ni augmenta el consum de carburant al seu vehicle.

Resistent

Dissenyats a base de materials d'alta durabilitat i resistència, suporten el pes i les condicions de treball més exigents. A banda, són agradables i en la seva fabricació es tenen en compte criteris de sostenibilitat.

Universal

Configurable i adaptable a tots els models de vehicle existents. Variable en alçada, llargada o distribució dels elements, no hi ha límits per poder escollir el tipus de moble i accessoris més aptes per a cada vehicle, empresa i utilitat.

bottom of page