top of page
Cerradura de Seguridad 05

Panys de Seguretat

Protegeixi la seva carrega dins la furgoneta i eviti pèrdues al seu negoci amb l'instal.lació dels nostres panys de seguretat amb la darrera tecnologia ultimate lock+

Fabricació nacional, seguretat garantida

Bombí Antitaladre i estructura massissa d'una sola peça.

Amb l'acoblament de panys de seguretat a les portes de la zona de càrrega, podrà minimitzar de forma senzilla i efectiva el risc de sostracció de mercaderies o eines a la seva furgoneta d'empresa.

Fabricat a territori nacional, el pany automatic2 és una de les solucions més demandades, en matèria de protecció, per la seva fiabilitat, disseny i materials utilitzats en la seva fabricació.

Aquest pany s'acobla a les portes del darrere i laterals de la furgoneta, essent el seu funcionament molt senzill, ja que disposa d'un sistema de tancament automàtic molt fiable que actua quan la porta s'ajusta, assegurant-ne el tancament hermètic, sense que la persona s'hagi de preocupar de realitzar el tancament o verificar-ne el seu estat.

La seva estructura robusta no permet que pugui ser manipulat o malmès, a banda, té un gran efecte visual dissuasiu, aportant un grau de tranquil.litat molt elevat, pel dia a dia del seu negoci.

Disponible en diferents tonalitats de color i amb possibilitat de tancament manual opcional. El seu muntatge és ràpid i no requereix homologació.

Un producte necessari, apte per a tot tipus de vehicles i altament recomanable per a empreses amb serveis tècnics, tallers mòbils, repartiment de productes o servei de paqueteria.

Cerradura de seguridad 02
Cerradura de Seguridad 05
bottom of page