top of page

Servei Integral:
Planxa, pintura, mecànica i retolació

Disposem de tallers propis de mecànica, planxa i pintura. Podem oferir als nostres clients un servei integral 360º, que engloba totes les facetes dels serveis associats al vehicle.

A la secció de planxa, donem resposta a qualsevol incidència que hagi sofert el seu vehicle, ja siguin sinistres o petits desperfectes, o simplement li rentem la cara per a que llueixi com el primer dia.

Podem canviar la imatge del seu vehicle d'empresa, aplicant una retolació corporativa o pintant dels colors de la seva flota. També disposem de material reflectant de tots els colors i nivells.

Disposem d'unes instal.lacions dedicades a la mecànica des de l'any 2004, tenim experiència contrastada en el manteniment de vehicles per a particulars i empreses. Ens ocupem del manteniment preventiu (com poden ser revisions per quilometratge, canvis d´oli, substitució de pneumàtics, pastilles de fre, etc..). També del manteniment correctiu, és a dir, solucionem i reparem qualsevol avaria mecànica, elèctrica o electrònica del seu vehicle.

Encara no ens coneixes? Vine a visitar-nos!

bottom of page